KAMU Kasedhiya PRODUK KUALITAS sing Dhuwur

PRODUK GENEROR

  • Aluminum Alloy Toolbox

    Kothak Alat Paduan Aluminium

    MaxxHaul Trailer Tongue Box kita dirancang kanggo dipasang ing trailer kanthi bingkai A-Tongue kanggo nyedhiyakake panyimpenan kanggo alat, gir kemah, rantai keamanan, tali, tutup mobil, peralatan ruangan, kabel, aksesoris kendharaan, kabel, kemasan roda lan liya-liyane . Aja lali alat utawa peralatan nalika mbutuhake! - Digawe saka bahan aluminium ringan sing tahan korosi lan tahan korosi kanthi konstruksi las sing wis gandheng lan finish bubuk bubuk kaku - Pola piring berlian nyedhiyakake ...

  • Turck Toolbox

    Kothak piranti Turck

    LIGHTWEIGHT KANGGO GAMPANG LAN GAMPANG - Kothak piranti iki dirancang kanthi konstruksi sing kuat nanging entheng kanggo dipasang ing ngarep trailer gaya A-Frame. Gampang dirakit, becik digawa saka sak papan menyang papan liya yen prelu. Solusi sing apik kanggo nyimpen alat utawa barang ing garasi lan nambah papan panyimpenan menyang trailer sing ditutup. ✅ DESAIN RUGGED DIAMOND LANGSUNG - Dibangun saka aluminium kasar kanthi jahitan sing wis dilas, kanggo nggunakake kasar. Kothak piranti panyimpenan bakal ...

  • Frozen Food Industry Aluminum Products

    Produk Aluminium Industri Panganan Beku

    Pambuka Produk China minangka eksportir produk akuatik paling gedhe ing donya. Iki minangka papan kanggo ngolah produk akuatik lan beku. Pasar Utama saiki, umume bahan beku sing digunakake yaiku plastik, baja tahan karat, papan galvanis lan sapanunggalane. Dheweke duwe konduktivitas termal sing kurang, konsumsi energi tinggi, gampang rusak, lan proses operasi rumit. Produk kasebut digawe saka sheet aluminium berkualitas tinggi. Nduwe kaluwihan umur dawa, transfer panas sing apik lan ...

  • Aluminium Alloy Ladder

    Tangga Alloy Aluminium

    Deskripsi Produk Cahaya Plastik Aluminium Ladder Fold Ladder Warna Silver, Ireng utawa sing dijaluk Gaya Customized Size Customized Permukaan perawatan Non / Oksidasi Fitur Kekuwatan tinggi, resistansi korosi, Produk Produk ringan

  • Aluminium Alloy Guardrail

    Pagar Paduan Aluminium

    Pagar waja paduan aluminium umume digunakake kanggo nglindhungi truk, trailer, lan kendaraan teknik, sing nglindhungi, menek, lan kaendahan; Pagar waja paduan aluminium nduweni bobot entheng, stabilitas sing apik, resistensi oksidasi tinggi, resistensi karat, kaendahan, lan bantalan beban lan kaku uga bisa memenuhi syarat standar; bentuk lan ukurane uga bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Produk sing Dituduhake

  • Aluminum Aerial Working Platform

    Platform Kerja Udara Aluminium

    Pambuka Produk Platform kerja kanthi dhuwur sing dirancang lan dikembangake dening perusahaan kita. Teknologi pemrosesan digawe kanthi ngapikake produk domestik. Iki digawe saka las profil aluminium lan struktur mbenakake bolt. Nduwe alat kanggo ngukur ing sisih ngisor, sing kanthi otomatis bakal menehi alarm nalika momotan ngluwihi bobot sing aman, nambah keamanan produk. Deskripsi Produk Cargo Carriers Lifting Aluminium Alloy Platform Warna Silver, Ireng utawa ...

  • Aluminum Alloy Platen

    Aluminium Alloy Platen

    Pambuka Produk Produk iki minangka riset independen perusahaan saya lan pangembangan tim fungsional internal, salah sawijining panggunaan skala gedhe ing klompok xugong, lan perusahaan liyane, wis entuk pujian pasar. Ukuran lan bentuk bisa diatur miturut produk kendaraan, nyuda instalasi sawetara masalah Komplek. Fitur Produk 1. Internal nggunakake macem-macem struktur penguatan, dibandhingake karo bahan liyane, kanthi efektif nyingkiri masalah deformat ...

  • Aluminum Alloy Pallet

    Palet Paduan Aluminium

    Pambuka Produk Pallet umume digunakake kanggo omzet ing gudang lan logistik. Perlindhungan lingkungan, keamanan panganan lan masalah liyane dadi saya penting. Palet aluminiumalloy, minangka sulih kanggo palet kayu, palet plastik lan palet baja, Wis akeh digunakake ing negara maju kayata Eropa lan Amerika. Deskripsi Produk Warna Silver, Ireng utawa kaya sing dijaluk Bobot 18-25kg / Ukuran Khusus 1200 * 800 * 152/1200 * 1000 * 152/1219 * 1016 * 15 ...

Dipercaya, pilih kita

Babagan Kita

  • about-us

Katrangan ringkes :

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. minangka produsen produk aluminium kanthi fasilitas uji coba sing lengkap lan kekuatan teknis sing kuwat. Kanthi macem-macem, kualitas apik, rega cukup lan desain apik gayane, produk kita akeh digunakake kanggo ngasilake tenaga listrik angin peralatan, mesin lan kendaraan abot, peralatan surya lan industri liyane. Produk kami dikenal lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kebutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan. Kita nampani pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngubungi kita babagan hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan!

Melu kegiatan pameran

ACARA & TUNJUK TRADE

  • Apa proses sing diasilake produk aluminium saka bahan baku nganti proses lan cetakan?

    Casting presisi aluminium bisa digawe dadi produk aluminium. Sanajan sisik lan bentuke beda, ukuran sing tepat, penampilan sing apik lan kinerja sing stabil bisa nguntungake masarakat lan masarakat, lan bisa nggawe warna sing beda-beda sajrone urip. Ing gesang kita, mesthi ana perusahaan alum ...

  • Kothak Alat Aluminium

    Kothak alat paduan aluminium minangka salah sawijining produk saka produk kothak aluminium. Yaiku jinis kothak sing digawe dening bahan paduan aluminium kanggo nggayuh aplikasi nyelehake alat lan alat ukur. Beda karo kothak piranti liyane, kothak piranti iki duwe campuran aluminium. Cha ...

  • Karakteristik lan panggunaan profil aluminium industri

    Fitur 1. Ana macem-macem spesifikasi lan ukuran, lan ukuran sisih dawa lan sisih cendhak yaiku pirang-pirang. Contone, 4040, 4080, 40120, 4040 umume kita kothak, kabeh papat sisi 40mm, lan 4080 sisih 80mm sisih dawa. Sisih cendhak 40mm, lan ...