Babagan Kita

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. Pengabdian kanggo nggawe riset khusus lan pangembangan, produksi, penjualan, layanan kasebut minangka perusahaan pangolahan jero aluminium awak. Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. Didegaké ing taun 2003, Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. minangka perusahaan produk pemrosesan aluminium khusus, nggabungake R&D, produksi lan penjualan. Wis lulus lan entuk sertifikat 1S09001 lan akeh paten jinis anyar sing praktis, kayata kothak alat paduan Aluminium, palet paduan aluminium, tangga paduan Aluminium lan liya-liyane. Kita nawakake layanan kain logam komprehensif lan layanan assembling kanthi lokakarya perakitan gedhe.

Caixin

Lokakarya

 
202008311714503542-min
202008311714525261-min
202008311714515886-min
202008311714512292-min
202008311714513230-min
202008311714509949-min
202008311714506668-min
202008311714504011-min

Kemampuan kita

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. minangka pabrik pabrikan logam OEM luwih saka 10 taun, kalebu area lokakarya 25000 meter persegi lan duwe 200 karyawan. Penjualan tahunan ngluwihi USD 3 yuta. Kita duwe mesin pemotong laser, pemotongan, stamping lan laser, kita bisa ngasilake yen sampeyan bisa nggunakake gambar utawa gambar atos, sertifikat, samp | panas, aku wis ngerteni, luwih saka 20 taun pengalaman nggawe logam bakal njamin produk sing berkualitas lan layanan apik! 

Lingkungan perusahaan

 
202008311715228546
202008311715222922
202008311715223859
202008311715227140

Filsafat perusahaan

Tujuan perusahaan

 

      Kanggo kualitas kaslametan, kanggo ngembangake inovasi lan pangembangan, reputasi lan layanan kanggo menang pelanggan

Tujuan Bisnis

 

       Dadi pemimpin ing bidang teknologi pangolahan jero aluminium

Prinsip operasi

 

       Operasi miturut hukum, Nggawe integritas berorientasi bisnis, Reformasi lan inovasi ningkatake pembangunan

Filsafat manajemen

 

       Nambah kualitas tim kanthi sakabehe, koagulasi kekuwatan tim, Tambahake loyalitas karyawan, bangun kemampuan kompetitif

Keyakinan pegawe

 

      Kualitas apik, rega cukup, komprehensif, cepet, mikir, tliti, semangat layanan antusias kanggo ngupayakake inovasi.

202008311715225891
202008311715229328

Pameran

Pameran Bauma (Pameran Mesin Konstruksi)

 
Exhibition0101
Exhibition10102
Exhibition0103

Pameran Frankfurt

Frankfurt Exhibition
Frankfurt Exhibition1

Pameran Perikanan Qingdao

 
Exhibition0101
Qingdao Fishery Exhibition