Rak Tanduran Aluminium Pertanian

  • Picking Mushrooms Aluminum Alloy Platform

    Pilih Alloy Aluminium Alloy Platform

    (1) Produk iki minangka desain pabrik lan pangembangan truk jamur paduan aluminium konstruksi tipe tangan. Bisa munggah lan mudhun lan kiwa lan tengen kanthi bebas.
    (2) Nduwe sistem rem, bobot entheng lan bantalan dhuwur. Nggunakake desain khusus kanggo ngiyatake profil, kekuwatan luwih gedhe, tampilan luwih ayu.
    (3) Kawat baja sing digunakake kanggo ngangkat bisa didhelikake ing njero profil, sing luwih gampang digunakake lan ngindhari polusi logam abot.
  • Aluminum Growing Mushrooms Shelves

    Rak Jamur Akeh Aluminium

    Kauntungan produk:
    1. Rega murah, bobot entheng, stabilitas apik, anti karat, antioksidan
    2. Cocog digunakake ing peteng lan lingkungan ing kamar taneman
    3. Konstruksi sederhana, gampang dibongkar lan dipasang
    4. Standarisasi, kuwat lan stabilitas sing digunakake
    5. Umur lawase dawa
    6. Eco-friendly dening recyle