Pagar Paduan Aluminium

Katrangan singkat:

Pagar waja paduan aluminium umume digunakake kanggo nglindhungi sisih truk, trailer lan kendaraan teknik. Iki minangka produk mewah kanthi bobot entheng, stabilitas sing apik lan tahan karat sing kuwat. Bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan.


Detail Produk

Tag Produk

Pagar waja paduan aluminium umume digunakake kanggo nglindhungi truk, trailer, lan kendaraan teknik, sing nglindhungi, menek, lan kaendahan; Pagar waja paduan aluminium nduweni bobot entheng, stabilitas sing apik, resistensi oksidasi tinggi, resistensi karat, kaendahan, lan bantalan beban lan kaku uga bisa memenuhi syarat standar; bentuk lan ukurane uga bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan.

Produk sing Dituduhake

IMG_1360
IMG_20190905_094046
IMG_20181128_104145
b36913e17b15267169614387abbc19f

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan