Pagar Paduan Aluminium

  • Aluminium Alloy Guardrail

    Pagar Paduan Aluminium

    Pagar waja paduan aluminium umume digunakake kanggo nglindhungi sisih truk, trailer lan kendaraan teknik. Iki minangka produk mewah kanthi bobot entheng, stabilitas sing apik lan tahan karat sing kuwat. Bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan.