Tangga Alloy Aluminium

Katrangan singkat:

Produk iki nggunakake profil paduan aluminium sing kuat. Bisa muter lan dilipat ing trcuk.lt yaiku perawatan oksidasi permukaan, efek antiskid sing apik lan loma.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Tangga Lipat Aluminium Mobil Portabel Ringan 

Werna
Silver, Ireng utawa kaya sing dijaluk 
Gaya 
Disesuaikan
Ukurane
Disesuaikan 
Perawatan lumahing 
Non / Oksidasi
Fitur
Kekuwatan dhuwur, tahan korosi, Bobot ringan 

Produk sing Dituduhake

微信图片_201812101040327
IMG_20181126_125651
微信图片_20181210104032
smartcapture

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan