Platform Kerja Udara Aluminium

Katrangan singkat:

Iki digawe saka paduan aluminium, dadi bobote mung saprotelon saka stainless steel lan wesi.
Mesin bisa ngirit luwih saka 60 persen energi kanthi ngangkat platform sing digunakake paduan aluminium menyang udara.
Bebas saka karat, polusi lan daur ulang.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Platform kerja kanthi dhuwur sing dirancang lan dikembangake dening perusahaan kita. Teknologi pemrosesan digawe kanthi ngapikake produk domestik. Iki digawe saka las profil aluminium lan struktur mbenakake bolt.
Nduwe alat kanggo ngukur ing sisih ngisor, sing kanthi otomatis bakal menehi alarm nalika momotan ngluwihi bobot sing aman, nambah keamanan produk.

Katrangan Produk

Platform Alloy Aluminium Angkat Cargo 

Werna
Silver, Ireng utawa kaya sing dijaluk 
Gaya 
Kothak aluminium 
Ukurane
900 * 600 * 1100 / Khusus 
Perawatan lumahing 
Non / Oksidasi
Fitur
Kekuwatan dhuwur, tahan korosi, Bobot ringan 

Produk sing Dituduhake

Aluminum Aerial Working Platform001
Aluminum Aerial Working Platform002
Aluminum Aerial Working Platform003
Aluminum Aerial Working Platform004

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Aluminum Alloy Platen

      Aluminium Alloy Platen

      Pambuka Produk Produk iki minangka riset independen perusahaan saya lan pangembangan tim fungsional internal, salah sawijining panggunaan skala gedhe ing klompok xugong, lan perusahaan liyane, wis entuk pujian pasar. Ukuran lan bentuk bisa diatur miturut produk kendaraan, nyuda instalasi sawetara masalah Komplek. Fitur Produk 1. Internal nggunakake macem-macem struktur penguatan, dibandhingake karo mat ...

    • Aluminium Alloy Guardrail

      Pagar Paduan Aluminium

      Pagar waja paduan aluminium umume digunakake kanggo nglindhungi truk, trailer, lan kendaraan teknik, sing nglindhungi, menek, lan kaendahan; Pagar waja paduan aluminium nduweni bobot entheng, stabilitas sing apik, resistensi oksidasi tinggi, resistensi karat, kaendahan, lan bantalan beban lan kaku uga bisa memenuhi syarat standar; bentuk lan ukurane uga bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan. Produk Nuduhake ...

    • Aluminium Alloy Ladder

      Tangga Alloy Aluminium

      Deskripsi Produk Cahaya Plastik Aluminium Ladder Fold Ladder Warna Silver, Ireng utawa sing dijaluk Gaya Customized Size Customized Permukaan perawatan Non / Oksidasi Fitur Kekuwatan tinggi, resistansi korosi, Produk Produk ringan