Palet Paduan Aluminium

Katrangan singkat:

1. Bahan-bahan palet aluminium kanggo bahan paduan aluminium, pangembangan kasebut sesuai karo persyaratane masarakat Bisa didaur ulang lan digunakake maneh.
2. Ketemu macem-macem lingkungan aplikasi, trep lan resik, ora gampang ngasilake bakteri.
3. Iki produk smg | eIi9ht, lanIoad cocog karo prelu. Yen dibandhingake karo stee | matena | , bobote spesifikasi sing padha mung sepertiga bobote.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Palet biasane digunakake kanggo omzet ing gudang lan logistik. Perlindhungan lingkungan, keamanan panganan lan masalah liyane dadi saya penting.
Palet aluminiumalloy, minangka sulih kanggo palet kayu, palet plastik lan palet baja, Wis akeh digunakake ing negara maju kayata Eropa lan Amerika.

Katrangan Produk

Werna
Silver, Ireng utawa kaya sing dijaluk 
Bobot
18-25kg / Customized
Ukurane
1200 * 800 * 152/1200 * 1000 * 152/1219 * 1016 * 152mm / khusus 
Perawatan lumahing 
Non / Oksidasi
Fitur
Ringan, gampang, resik, ora gampang nuwuhake bakteri 

Produk sing Dituduhake

s.21 bilde 04

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan