Palet Paduan Aluminium

  • Aluminum Alloy Pallet

    Palet Paduan Aluminium

    1. Bahan-bahan palet aluminium kanggo bahan paduan aluminium, pangembangan kasebut sesuai karo persyaratane masarakat Bisa didaur ulang lan digunakake maneh.
    2. Ketemu macem-macem lingkungan aplikasi, trep lan resik, ora gampang ngasilake bakteri.
    3. Iki produk smg | eIi9ht, lanIoad cocog karo prelu. Yen dibandhingake karo stee | matena | , bobote spesifikasi sing padha mung sepertiga bobote.