Aluminium Alloy Platen

Katrangan singkat:

Bahan ekstrusi paduan aluminium, ora gampang karat, ngrampungake bahan liyane kanggo karat cuaca udan, perubahan warna, lan liya-liyane. Bobot bahan paduan aluminium, dibandhingake karo waja tahan karat, zat besi, salah siji saka mung telung poin, nyuda bobot awak, nyuda konsumsi bahan bakar.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

Produk iki minangka riset independen perusahaan saya lan pangembangan tim r & d internal produk fungsional, salah sawijining panggunaan skala gedhe ing klompok xugong, lan perusahaan liyane, wis entuk pujian pasar. Ukuran lan bentuk bisa diatur miturut kendaraan produk, nyuda instalasi sawetara masalah rumit.

Fitur Produk

1. Internal nggunakake macem-macem struktur penguatan, dibandhingake karo bahan liyane, kanthi efektif nyegah masalah deformasi lan patah tulang;
2. Kanthi garis lumahing non-slip, relatif karo produk anti-selip liyane, efek luwih apik;
3. Ukuran lan bentuk produk bisa diatur gumantung karo kendaraan, ngindhari masalah instalasi sing kompleks.
4. Ora ana polusi, daur ulang.

Produk sing Dituduhake

Aluminum Alloy Platen-1
Aluminum Alloy Platen-2
Aluminum Alloy Plate3
Aluminum Alloy Platen-4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan