Aluminium Alloy Platen

  • Aluminum Alloy Platen

    Aluminium Alloy Platen

    Bahan ekstrusi paduan aluminium, ora gampang karat, ngrampungake bahan liyane kanggo karat cuaca udan, perubahan warna, lan liya-liyane. Bobot bahan paduan aluminium, dibandhingake karo waja tahan karat, zat besi, salah siji saka mung telung poin, nyuda bobot awak, nyuda konsumsi bahan bakar.