Profil Paduan Aluminium

  • Aluminum Alloy Profile

    Profil Paduan Aluminium

    Perusahaan kita duwe 3 lini produksi ekstrusi profil aluminium. Produksi utama 6061, 6063, 6082 seri area salib gedhe, bagean kompleks profil aluminium industri. Produk profil aluminium industri CAIXIN akeh digunakake ing aerospace lan navigasi, pertahanan lan militer, transportasi rel, bahan bangunan, lan industri elektronik, lan diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad.