Kothak Alat Paduan Aluminium

Katrangan singkat:

MAXXHAUL 50218 Kotak Langsung Trailer A-Frame Aluminium


Detail Produk

Tag Produk

MaxxHaul Trailer Tongue Box kita dirancang kanggo dipasang ing trailer kanthi bingkai A-Tongue kanggo nyedhiyakake panyimpenan kanggo alat, gir kemah, rantai keamanan, tali, tutup mobil, peralatan ruangan, kabel, aksesoris kendharaan, kabel, kemasan roda lan liya-liyane . Aja lali alat utawa peralatan nalika mbutuhake!
- Digawe saka bahan aluminium ringan lan tahan korosi sing awet kanthi konstruksi las sing wis gandheng lan finish bubuk bubuk sing kaku
- Pola piring berlian nyedhiyakake kekuwatan lan pitulung supaya bisa awet
- Nduwe strut gas kanggo mbantu mbukak tutup, tutup terus lan tutup alus.
- Kothak ukuran 29 "dawa x 18" dhuwure lan 17 "amba kanthi ngarep dawa 15".
- Tutup kunci nganggo 2 tombol lan selak reses sing dipasang kanthi gampang. Engsel hinged dipasang supaya tutup bisa dibukak sanajan dipasang langsung ing trailer

Fitur:
● Kothak piranti aluminium sing kuwat kanggo karat
Piranti panyimpenan
Penampilan bermutu lan awet, kurang dirawat
Bahan aluminium ringan nyuda nambah bobot traktor, trailer, utawa truk.
● Desain cincin segel
Bisa nglindhungi kebersihan interior lan nyegah mlebu udan lan faktor eksternal liyane.
● Bisa digawe kanthi macem-macem ukuran, warna lan gaya
Werna aluminium sing resik lan padhang, ukuran apa wae bisa disesuaikan, lan perawatan permukaan, digawe kanthi macem-macem warna kayata ireng, abu-abu, perak lan putih.
Bisa digawe kanthi macem-macem bentuk miturut syarat kanggo memenuhi macem-macem syarat liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Turck Toolbox

      Kothak piranti Turck

      LIGHTWEIGHT KANGGO GAMPANG LAN GAMPANG - Kothak piranti iki dirancang kanthi konstruksi sing kuat nanging entheng kanggo dipasang ing ngarep trailer gaya A-Frame. Gampang dirakit, becik digawa saka sak papan menyang papan liya yen prelu. Solusi sing apik kanggo nyimpen alat utawa barang ing garasi lan nambah papan panyimpenan menyang trailer sing ditutup. ✅ DESAIN RUGGED DIAMOND LANGSUNG - Dibangun saka aluminium kasar kanthi jahitan sing wis dilas, kanggo nggunakake kasar. Alat panyimpenan ...

    • Pickup Toolbox

      Kothak piranti pickup

      Kothak alat pickup / truk Stainless steel bar bar Kunci segel cuaca karet kanggo nolak bledug lan banyu Tutup / ndhuwur bisa uga butuh tambahan 1 1/4 inci ing posisi sing mbukak, gumantung saka instalasi 1.5 mm pelat tapak aluminium Pambuka produk: Kotak alat paduan aluminium yaiku digawe saka macem-macem seri bahan paduan aluminium, sing duwe kaluwihan katon sing apik, bobot entheng lan momotan sing kuat. Minangka konten teknologi aluminium ...