Kothak Alat Alloy Aluminium Kanggo Maneka Jinis Kendaraan

  • Aluminium Alloy Guardrail

    Pagar Paduan Aluminium

    Pagar waja paduan aluminium umume digunakake kanggo nglindhungi sisih truk, trailer lan kendaraan teknik. Iki minangka produk mewah kanthi bobot entheng, stabilitas sing apik lan tahan karat sing kuwat. Bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan.
  • Aluminum Aerial Working Platform

    Platform Kerja Udara Aluminium

    Iki digawe saka paduan aluminium, dadi bobote mung saprotelon saka stainless steel lan wesi.
    Mesin bisa ngirit luwih saka 60 persen energi kanthi ngangkat platform sing digunakake paduan aluminium menyang udara.
    Bebas saka karat, polusi lan daur ulang.
  • Aluminium Alloy Ladder

    Tangga Alloy Aluminium

    Produk iki nggunakake profil paduan aluminium sing kuat. Bisa muter lan dilipat ing trcuk.lt yaiku perawatan oksidasi permukaan, efek antiskid sing apik lan loma.
  • Aluminum Alloy Platen

    Aluminium Alloy Platen

    Bahan ekstrusi paduan aluminium, ora gampang karat, ngrampungake bahan liyane kanggo karat cuaca udan, perubahan warna, lan liya-liyane. Bobot bahan paduan aluminium, dibandhingake karo waja tahan karat, zat besi, salah siji saka mung telung poin, nyuda bobot awak, nyuda konsumsi bahan bakar.