Rak Jamur Akeh Aluminium

  • Aluminum Growing Mushrooms Shelves

    Rak Jamur Akeh Aluminium

    Kauntungan produk:
    1. Rega murah, bobot entheng, stabilitas apik, anti karat, antioksidan
    2. Cocog digunakake ing peteng lan lingkungan ing kamar taneman
    3. Konstruksi sederhana, gampang dibongkar lan dipasang
    4. Standarisasi, kuwat lan stabilitas sing digunakake
    5. Umur lawase dawa
    6. Eco-friendly dening recyle