Lembar Aluminium

  • 7 SERIES ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINIUM 7 SERI

    Plat aluminium 7 seri duweke aluminium Al-Zn-Mg-Cu super kusam, kekuatan dhuwur, aloi penempaan kadhemen sing dhuwur banget, luwih apik tinimbang baja ringan. Iki minangka paduan sing dianggep panas banget kanthi resistansi korosi sing luwih dhuwur lan ketahanan sing luwih apik. Lan kateguhan sing luwih apik. Kurang sensitif kanggo quenching
  • 6 SERIES ALUMINUM SHEET

    LEMBAR ALUMINIUM SERI 6 SERI

    6016 piring aluminium 6061 piring aluminium 6063 piring aluminium 6082 piring aluminium 6 lembaran aluminium minangka produk paduan berkualitas tinggi sing diproduksi kanthi perawatan panas lan pra-gambar Mg lan Si, kanthi mesin, sifat las lan plating sing apik, tahan karat sing apik lan kateguhan sing dhuwur , kemuluran, polesan gampang, lapisan, efek anodisasi sing apik banget, yaiku campuran ekstrusi khas.
  • 5 SERIES ALUMINUM SHEET

    5 LEMBAR ALUMINIUM SERI

    5005 plate aluminium 5052 plate aluminium 5083 plate aluminium 5754 plate aluminium Nduweni kekuatan medium, mesin banget, tahan karat sing apik, gampang dipasang, lan gampang dipasang nganggo mesin, kanthi karakteristik khas paduan aluminium-magnesium. Digunakake ing industri otomotif, kapal, lan industri liyane.
  • 3 SERIES ALUMINUM SHEET

    3 LEMBAR ALUMINIU SERI

    Plat aluminium 3A21 3003 piring aluminium 3004 piring aluminium 3105 piring aluminium Plat aluminium uga kalebu bagean saka kulawarga alloy anti-karat Al-Mn lan ora kuwat banget. Kajaba iku
    Iki uga kasusun saka paduan adhedhasar Al-Mn, sing nduweni kekuatan luwih dhuwur, formabilitas sing apik, kelarutan lan resistensi korosi.
  • 1 SERIES ALUMINIUM SHEET

    1 LEMBAR ALUMINIU SERI

    1050 piring aluminium 1060 piring aluminium 1100 piring aluminium Kami minangka produsen piring aluminium, sing kalebu ing seri aluminium murni, lan isi aluminium tekan luwih saka 99,5%. Plat aluminium duweni plastisitas tinggi, tahan korosi, konduktivitas listrik, konduktivitas termal. Kesempurnaan minangka salah sawijining seri sing umume digunakake ing industri konvensional.