Produk Mesin Industri Aluminium Konstruksi

  • Aluminum Aerial Working Platform

    Platform Kerja Udara Aluminium

    Iki digawe saka paduan aluminium, dadi bobote mung saprotelon saka stainless steel lan wesi.
    Mesin bisa ngirit luwih saka 60 persen energi kanthi ngangkat platform sing digunakake paduan aluminium menyang udara.
    Bebas saka karat, polusi lan daur ulang.