APLIKASI

Aplikasi wiyar kanggo produk aluminium Caixin

Kendaraan teknik

Minangka kendaraan konstruksi tugas berat XCMG Group, mesthi dadi produk paduan aluminium sing disedhiyakake dening Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd., kayata platform paduan aluminium, kranjang gantung paduan aluminium, tangga paduan aluminium, pagar paduan aluminium, aluminium langkah paduan, lsp. Produk paduan. Sertifikasi sistem manajemen macem-macem kanggo njamin kualitas; Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, ISO45001: sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sertifikat paten model utilitas, sertifikasi pabrik entitas SGS, lsp.

1603420002(1)

Ndhukung mobil

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. ngolah lan ngasilake mobil listrik, suku cadang mobil, kothak truk pickup, lsp. Suku cadar aluminium paduan sing disedhiyakake dening perusahaan kanggo para pelanggan wis padha dipuji; R&D perusahaan lan perancang duwe pengalaman proyek sing akeh lan ilmu profesional kanggo nyedhiyakake solusi desain sing luwih apik kanggo para pelanggan.

1603420190(1)

Aeroangkasa

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. ngasilake kothak udara lan gerobak udara sing wis ditampa kanthi apik dening para pelanggan. Staf produksi duwe pengalaman kerja sing apik, desain penampilan sing apik lan apik, proses las lan perakitan sing canggih, lan ngasilake produk paduan aluminium berkualitas tinggi kanggo pelanggan.

1603420225(1)

Nggawe kapal

Kapadhetan aluminium sing kurang, kekuatan dhuwur, kaku lan resistensi korosi sing dhuwur nggawe kapal aluminium 20% luwih entheng tinimbang kapal sing dibangun nganggo bahan baja utawa paduan liyane. Iki bisa nyuda bobot kapal lan konsumsi energi. Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. ngasilake lan adol piring paduan aluminium, profil paduan aluminium, lan bagean paduan aluminium kanggo kapal. Pelanggan anyar lan lawas olèh takon lan pesen.

1603420318(1)

Industri tenaga angin

Bagian struktural paduan aluminium wis digunakake ing macem-macem bidang amarga faktor kayata kekuatan mekanik lan bobot entheng; Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. ngasilake komponen paduan aluminium kanggo industri tenaga angin, sing entuk pujian saka para pelanggan. R&D lan perancang perusahaan duwe akeh pengalaman lan pengetahuan Proyek sing menehi solusi desain sing luwih apik kanggo para pelanggan.

1603420367(1)
1603420411(1)

Logistik Gudang

Saiki, nalika masalah kayata perlindungan lingkungan lan panganan dadi saya misuwur, mula ana gaya ngganti palet kayu, palet plastik lan palet baja karo palet aluminium ing bidhang industri panganan, medis, sanitasi, lan kimia. Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. wis pirang-pirang taun nggoleki lan ngembangake aluminium. Pengalaman teknis palet paduan, sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, ISO45001: sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sertifikat paten model utilitas, sertifikasi pabrik entitas SGS, lsp. Jaminan kualitas.

1603420441(1)

Digawe adhem

Kothak pembekuan paduan aluminium sing digawe kanthi mandiri dening Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. digawe saka piring aluminium lan profil aluminium. Nduwe kaluwihan umur panjang, efek transfer panas sing apik, lan dem demo cepet. Iki disetujoni dening perusahaan kulkas domestik lan manca sing gedhe. Wis entuk reputasi apik. Produk iki digunakake ing industri pengolahan beku kayata produk akuatik, panganan laut, produk daging, produk pertanian lan sideline, lan panganan beku cepet.

1603420469(1)

Piranti

Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. nyedhiyakake pelanggan karo profil aluminium lan bagean olahan paduan aluminium sing terus dipuji para pelanggan. Staf teknis ora mung duwe pengalaman proyek sing sugih lan pengetahuan sing sistematis, lan nggabungake alat desain sing dibantu komputer kanggo nemtokake solusi sing apik kanggo macem-macem kabutuhan pangguna, lan nyadari kombinasi kualitas lan ekonomi.

1603420490(1)

Tanduran aluminium

Rak penanaman paduan aluminium ngenalake teknologi lengkap ing Eropa. Amarga nggunakake domestik produk iki, perusahaan kami wis nggawe inovasi lan inovasi utama ing teknologi asli. Omah jamur kabeh digawe saka profil paduan aluminium, sing memenuhi standar kontrol produksi kanthi otomatis lan wis tekan level internasional. Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, ISO45001: sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sertifikat paten model utilitas, sertifikasi pabrik entitas SGS, lsp. Jaminan kualitas.

1603424051(1)

Wilayah liyane

Staf teknis Xuzhou Caixin Aluminium Products Co., Ltd. ora mung duwe pengalaman proyek lan pengetahuan sistem sing akeh, lan nggabungake alat desain kanthi pitulung komputer kanggo nemtokake solusi sing apik kanggo macem-macem kabutuhan pangguna kanggo nggabungke kombinasi kualitas lan ekonomi. Perusahaan duwe macem-macem sertifikasi sistem manajemen kanggo njamin kualitas; Sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015, ISO45001: sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan keselamatan kerja, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sertifikat paten model utilitas, sertifikasi pabrik entitas SGS, lsp.