Produk Aluminium Industri Panganan Beku

Katrangan singkat:

Produk kasebut digawe saka kabeh lembaran aluminium tarik. Wektu beku udakara 20 menit luwih cepet tinimbang bahan liyane, sing nambah efisiensi kerja. Produk kasebut nduweni kinerja lingkungan sing dhuwur, bahan baku bisa didaur ulang. Spesifikasi lan dimensi kothak beku kanthi manual, bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Produk

China minangka eksportir produk akuatik paling gedhe ing donya. Iki minangka papan kanggo ngolah produk akuatik lan beku.
Pasar Utama saiki, umume bahan beku sing digunakake yaiku plastik, baja tahan karat, papan galvanis lan sapanunggalane. Dheweke duwe konduktivitas termal sing kurang, konsumsi energi tinggi, gampang rusak, lan proses operasi rumit.
Produk kasebut digawe saka sheet aluminium berkualitas tinggi. Nduwe kaluwihan umur dawa, transfer panas sing apik lan kacepetan demoulding cepet lan liya-liyane.
Sawise digunakake dening perusahaan beku domestik lan asing, dheweke menehi evaluasi sing apik, lan aplikasi batch ing produksi teknologi pangolahan beku.

Aplikasi saka Tray Frozen

Pengembangan independen kothak paduan aluminium beku, nganggo lembaran aluminium berkualitas tinggi lan kabeh papan aluminium lan umure dawa, efek transfer panas apik, nambah kaluwihan kanthi cepet, perusahaan beku gedhe ing omah lan ing luar negeri nggunakake kabeh dadi apik tutuk, produk kasebut akeh digunakake ing produk akuatik, produk pertanian lan produk sampingan, panganan beku, panganan laut, daging lan industri pengolahan beku liyane.

Spesifikasi baki paduan aluminium 1 Kg: 45 * 165 * 245

Spesifikasi kothak pembekuan paduan aluminium 2g: 68 * 200 * 282 68 * 195 * 295

P1050053
DSC02474

Telung kothak beku saben klompok kanthi sisih ngisor: 295 * 165 * 68

PIC_20200320_155423060

Telung kothak beku saben klompok kanthi las: 641 * 300 * 80

ZHI_2888

Spesifikasi kothak beku 10Kg (manual): 45 * 370 * 550

IMG_20181105_112858

Cetakan panganan beku 533x297x22 (tray ngisor)

IMG_20181114_143552

Spesifikasi kothak pembekuan paduan aluminium 20Kg: 50 * 510 * 760

P1050057

Pangolahan khusus miturut kabutuhan pelanggan

冻1

Produk sing Dituduhake

37674e15
e36e4f4d
409ddaa8

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan