Produk Aluminium Industri Panganan Beku

  • Frozen Food Industry Aluminum Products

    Produk Aluminium Industri Panganan Beku

    Produk kasebut digawe saka kabeh lembaran aluminium tarik. Wektu beku udakara 20 menit luwih cepet tinimbang bahan liyane, sing nambah efisiensi kerja. Produk kasebut nduweni kinerja lingkungan sing dhuwur, bahan baku bisa didaur ulang. Spesifikasi lan dimensi kothak beku kanthi manual, bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.