Warta

  • What processes have aluminum products gone through from raw materials to processing and molding?

    Apa proses sing diasilake produk aluminium saka bahan baku nganti proses lan cetakan?

    Casting presisi aluminium bisa digawe dadi produk aluminium. Sanajan sisik lan bentuke beda, ukuran sing tepat, penampilan sing apik lan kinerja sing stabil bisa nguntungake masarakat lan masarakat, lan bisa nggawe warna sing beda-beda sajrone urip. Ing gesang kita, mesthi ana perusahaan alum ...
    Waca liyane
  • Aluminum Toolbox

    Kothak Alat Aluminium

    Kothak alat paduan aluminium minangka salah sawijining produk saka produk kothak aluminium. Yaiku jinis kothak sing digawe dening bahan paduan aluminium kanggo nggayuh aplikasi nyelehake alat lan alat ukur. Beda karo kothak piranti liyane, kothak piranti iki duwe campuran aluminium. Cha ...
    Waca liyane
  • The characteristics and uses of industrial aluminum profiles

    Karakteristik lan panggunaan profil aluminium industri

    Fitur 1. Ana macem-macem spesifikasi lan ukuran, lan ukuran sisih dawa lan sisih cendhak yaiku pirang-pirang. Contone, 4040, 4080, 40120, 4040 umume kita kothak, kabeh papat sisi 40mm, lan 4080 sisih 80mm sisih dawa. Sisih cendhak 40mm, lan ...
    Waca liyane