Kothak Alat Aluminium

Kothak alat paduan aluminium minangka salah sawijining produk saka produk kothak aluminium. Yaiku jinis kothak sing digawe dening bahan paduan aluminium kanggo nggayuh aplikasi nyelehake alat lan alat ukur. Beda karo kothak piranti liyane, kothak piranti iki duwe campuran aluminium. Karakteristik materi yaiku bobot entheng, gampang diproses, lan duwe kaluwihan sing ora bisa dibandhingake tinimbang bahan liyane ing babagan kekuwatan.
Produk seri
Kasus aluminium, kothak alat paduan aluminium, kothak kemasan paduan aluminium, kothak medis, kothak tampilan lan kothak kemasan produk aluminium liyane, produk Pabrik Yuhang Chassis kalebu: kasus kosmetik, kasus perhiasan, kasus CD, kasus chip, kothak kata Dokumen, kothak salon kecantikan , kothak perawatan medis, kothak instrumen presisi, kothak laptop, kothak jam, kothak alat, kothak penerbangan, kothak peralatan fotografi, kothak prop kinerja, kothak instrumen musik, kotak klub biliar, kotak suit golf, kothak kas bank, kothak Tunai, kothak barbecue , kothak anggur, kothak peralatan mancing, kothak hadiah, kothak akrilik, macem-macem liner shockproof, lsp.
Badan utama produk digawe saka profil paduan aluminium berkualitas tinggi, sing duwe ciri desain cukup, struktur sing kuat lan penampilan sing apik. Iki digunakake ing instrumen, meter, elektronik, komunikasi, otomatisasi, sensor, kertu pinter, kontrol industri, mesin presisi lan industri liyane. Iki minangka instrumentasi mewah Kabinet sing ideal.

IMG_20190820_095304
微信图片_20200316151949

Kothak aluminium [kothak alat paduan aluminium] las
(1) Pilih kabel las
Umume pilih 301 kabel las aluminium murni lan 311 kawat las silikon aluminium.
(2) Pilih cara lan paramèter las
Umume ditindakake kanthi cara las kiwa, lan obor las lan bahan kerja mbentuk sudut 60 °. Nalika kekandelan las luwih saka 15mm, cara las sing bener digunakake, lan obor las lan bahan kerja mbentuk sudut 90 °.
(3) Preparation sadurunge welding
Gunakake cara kimia utawa mekanik kanggo ngresiki film oksida permukaan ing loro-lorone alur las.
Reresik mekanik bisa nggunakake mesin pemotong angin utawa listrik, alat pengikis, file lan alat liyane. Kanggo film oksida sing luwih tipis, sikat kawat tembaga 0,25mm uga bisa digunakake kanggo mbusak film oksida.
Pengelasan ditindakake langsung sawise diresiki. Yen wektu panyimpenan ngluwihi 4 jam, kudu diresiki maneh.
(4) Fitur bahan paduan aluminium lan aluminium ing kothak aluminium
Aluminium minangka logam cahya putih-perak kanthi plastisitas, konduktivitas listrik lan termal sing dhuwur, lan uga nduweni kemampuan kanggo nolak oksidasi lan korosi. Aluminium gampang dioksidasi kanggo ngasilake film aluminium oksida, sing gampang ngasilake inklusi ing las, saengga bisa ngrusak kontinuitas lan keseragaman logam, nyuda sifat mekanik lan tahan korosi.
(5) Kesulitan ngelas bahan campuran aluminium lan aluminium ing kothak aluminium
Gampang banget kanggo ngoksidasi. Ing awang-awang, aluminium gampang dikombinasikake karo oksidasi kanggo mbentuk film aluminium oksida padhet (kekandelan udakara 0,1-0,2 μm), kanthi titik leleh sing dhuwur (udakara 2050 ° C), ngluwihi titik lebur saka paduan aluminium lan aluminium ( udakara 600 ℃). Kapadhetan aluminium oksida yaiku 3,95-4.10g / cm3, yaiku udakara 1,4 kali lipat saka aluminium. Lumahing film aluminium oksida gampang nyedhot kelembapan. Nalika ngelas, bisa ngalangi gabungan logam dhasar, lan gampang mbentuk pori-pori, slag, lan cacat kayata kurang fusi, nyebabake degradasi kinerja las.
Paduan aluminium digawe saka aluminium murni kanthi nambah sawetara elemen campuran, kayata paduan aluminium-tembaga, aluminium-seng-magnesium-tembaga paduan aluminium super keras. Paduan aluminium duwe ciri bobot entheng, biaya murah, sifat mekanik (gaya seragam), lan paduan aluminium gampang diproses lan duwe disipasi panas sing dhuwur. Utamane bagean mesin ing kendaraan kasebut cocog banget kanggo panggunaan bahan paduan aluminium. Minangka kanggo umume kasus komputer, paduan aluminium-tembaga digunakake. Utamane, pikirake disipasi panas. Amarga tembaga lan aluminium dicampur lan diekstrusi, kinerja disipasi panas cukup apik, lan uga sawetara penggemar pendingin banyu CPU sing dhuwur nggunakake bahan iki. Jinis awak kothak nggunakake bahan ekstrusi paduan aluminium lan aksesoris sing gegandhengan. Beda karo kothak profil liyane, kothak profil aluminium iki nduweni ciri khas bahan paduan aluminium, bobot entheng, gampang diproses, kapasitas ngemot beban sing kuat, penampilan sing apik, lan struktur desain sing cukup. Amarga karakteristik unik saka kothak profil aluminium lan konten teknologi sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur, iki nduweni peran luwih apik kanggo nglindhungi produk ing babagan transportasi lan panggunaan sing trep, lan minangka kothak sing cocog kanggo macem-macem produk mewah.


Wektu kiriman: Aug-14-2020