Karakteristik lan panggunaan profil aluminium industri

Fitur
1. Ana macem-macem spesifikasi lan ukuran, lan ukuran sisih dawa lan sisih cendhak yaiku tikel. Contone, 4040, 4080, 40120, 4040 umume kita kothak, kabeh papat sisi 40mm, lan 4080 sisih 80mm sisih dawa. Sisih cendhak 40mm, lan sisih dawa loro ing sisih cendhak. Mesthi uga ana sing istimewa, kayata 4060, sisih dawa 1,5 kali luwih murah tinimbang sisihane.
2. Mung ana rong jembaré slot, 8mm lan 10mm. Sanajan ana atusan spesifikasi kanggo profil aluminium industri, slot kasebut biasane mung rong ukuran kasebut, utamane cilik, kayata slot 2020 yaiku 6mm. Iki kanggo nggunakake aksesoris konvensional. Kita ngerti manawa profil aluminium industri umume dihubungake karo baut lan sudut nut, lan aksesoris kasebut kalebu spesifikasi umum, mula klambi aksesoris kudu dipikirake nalika ngrancang profil aluminium.
3. Ana rong jinis standar nasional lan standar Eropa. Bedane profil aluminium standar Eropa lan profil aluminium standar nasional uga ana ing kedudukan. Standar Eropa yaiku alur trapezoid kanthi ndhuwur sing gedhe lan sing luwih cilik. Alur standar nasional yaiku alur persegi dowo, padha karo ndhuwur lan ngisor. Konektor sing digunakake ing standar nasional lan standar Eropa beda. Aku pribadi mikir manawa profil aluminium industri standar Eropa luwih apik. Standar Eropa duwe spesifikasi luwih akeh tinimbang standar nasional. Ana uga sawetara profil aluminium industri non-standar sing disesuaikan, sing bisa digunakake karo konektor standar Eropa utawa konektor standar nasional.
4. Kekandelan tembok profil aluminium industri ora bakal tipis. Ora kaya profil aluminium arsitektur, profil aluminium industri mung nduweni peran dekorasi, lan kekandelan tembok bakal tipis banget. Profil aluminium industri umume duwe peran dhukungan lan mbutuhake kapasitas momotan, mula kekandelan tembok ora kudu tipis banget.

1601282898(1)
1601282924(1)

Gunakake
Profil aluminium industri minangka bahan paduan, sing nduweni macem-macem panggunaan lan luwih populer ing pasar saiki. Amarga kemampuan pewarnaan sing apik, sifat kimia lan fisik sing apik, bahan kasebut ngganti bahan baja liyane lan dadi bahan sing digunakake ing akeh industri.
Umumé, profil aluminium industri minangka profil aluminium kajaba lawang lan jendhela, aluminium tembok tirai, lan profil aluminium dekorasi arsitektur. Contone, sawetara transit rel, awak kendaraan, produksi lan aluminium urip bisa diarani profil aluminium industri. Ing pangerten sing sempit, profil aluminium industri yaiku profil aluminium garis perakitan, yaiku profil silang sing digawe saka batang aluminium sing diisi lan dilebokake menyang die kanggo diekstrusi.
Profil jinis iki uga diarani profil ekstrusi aluminium, profil paduan aluminium industri. Nduweni macem-macem panggunaan lan bisa digunakake ing akeh industri. Panggunaan umum yaiku nggawe macem-macem rak peralatan, tutup pelindung peralatan, dhukungan kolom gedhe, sabuk conveyor line assembling, bingkai mesin topeng, dispenser lan kerangka peralatan liyane. Iki minangka perkenalan singkat babagan panggunaan profil aluminium industri ing pangertene sempit, kaya ing ngisor iki:
1. Bingkai aluminium peralatan, bingkai aluminium
2. Balai kerangka workbench line, dhukungan garis conveyor sabuk, workbench lokakarya
3. Pagar keamanan lokakarya, tutup pelindung peralatan gedhe, layar cahya lan layar busur-bukti
4. Platform pangopènan gedhe lan andha menek
5. Braket peralatan medis
6. krenjang soyo tambah Photovoltaic
7. Krenjang simulator mobil
8. Macem-macem rak, rak, rak bahan kamar budidaya skala gedhe
9. Kranjang omset bahan lokakarya, kranjang alat profil aluminium
10. Rak tampilan pameran skala gedhe, papan tampilan informasi lokakarya, rak papan tulis
11. Ruangan srengenge, gudang resik
Saliyane panggunaan umum sing kasebut ing ndhuwur, uga bisa digawe karo kerangka macem-macem produk. Umumé, sampeyan bisa nggunakake kapan sing pengin. Perlu dielingake manawa ana akeh spesifikasi profil aluminium industri, lan sampeyan bisa milih bahan miturut kabutuhan dhewe nalika milih. Kabeh mau sambung karo aksesoris profil aluminium sing cocog, sing aman lan stabil, lan gampang dibedhol.

1601280331(1)
1601280364(1)
1601280399(1)

Wektu kiriman: Jun-03-2019