Apa proses sing diasilake produk aluminium saka bahan baku nganti proses lan cetakan?

Casting presisi aluminium bisa digawe dadi produk aluminium. Sanajan sisik lan bentuke beda, ukuran sing tepat, penampilan sing apik lan kinerja sing stabil bisa nguntungake masarakat lan masarakat, lan bisa nggawe warna sing beda-beda sajrone urip. Ing gesang kita, mesthi ana perusahaan produk aluminium, kayata piring aluminium, tabung aluminium, bingkai aluminium, cangkang aluminium, lan liya-liyane, sing nyakup kabeh aspek gesang kita. Kabeh digawe saka aluminium liwat proses presisi, bahan baku sing dipilih padha, nanging lapangan lan peran aplikasi pungkasan bakal beda, mbentuk macem-macem produk aluminium, lan iki digawe saka produk aluminium sing Ditemtokake karo aliran pangolahan.

Aliran pangolahan produk aluminium nemtokake peran sing kudu ditindakake utawa apa peran sing kudu ditindakake sawise nyetak. Mula, pangolahan produk aluminium iku penting banget. Ayo goleki produk aluminium saka bahan baku nganti cetakan. Proses ngalami.

Aluminum products from raw materials to processing and forming1

1. Cetakan casting mati
Saben jinis produk aluminium duwe syarat ukuran tartamtu, lan kudu tepat lan canggih supaya bisa digunakake kanthi gampang. Iki mbutuhake pabrikan pangolahan produk aluminium duwe teknologi cetakan mati-casting trampil lan kemampuan kustomisasi pembukaan cetakan kanggo nggayuh produksi massal lan manufaktur olahan. Cetakan casting yaiku panas aluminium ing suhu tartamtu, lan sawise paduan aluminium dilebur, mula disuntik menyang cetakan, lan banjur bisa dijupuk saka cetakan sawise didhem lan dibentuk kanggo mbentuk produk aluminium kanthi bentuk kompleks lan dimensi sing tepat.
2. Polesan
Sawise produk aluminium dibentuk, lumahing logam bakal duwe kekasaran, ora rata, goresan, burr, partikel, lsp. Produk aluminium kasebut ora apik utawa lengkap, mula produk aluminium kudu dipoles sawise dibentuk. Lumahing wis polesan. Cara polesan umum yaiku polesan mekanik, polesan kimia lan polishing elektrolitik. Produk aluminium sing dipoles ora ana cacat, permukaan sing alus, alus, lan resik, kaya kaca.
3. nggambar
Produk aluminium dibedakake karo keramik, kayu, plastik lan bahan liyane, ora mung babagan atose logam kasebut, nanging uga tekstur logam unik saka produk aluminium kasebut. Produk aluminium bisa disenengi, lan tekstur logam iku penting banget. Kaendahan swasana tenang sing digawa wong, lan proses nggambar asring digunakake kanggo nambah kaendahan logam saka produk aluminium ing proses pamrosesan lan pambentukan produk aluminium.
Gambar lan polishing kabel minangka perawatan olahan ing permukaan produk aluminium kanggo nambah estetika, nanging bedane antara nggambar kawat lan polesan yaiku nggawe garis anyar ing permukaan logam, ngganti kekurangan permukaan asli utawa nggunakake macem-macem garis . Garis reguler lan relatif seragam kanggo nambah tekstur logam lan estetika produk aluminium.
4. anodizing
Sing paling kuwatir babagan produk aluminium ing saben dinane yaiku oksidasi lan korosi. Sawise dikorosi, dheweke ora mung bakal mengaruhi estetika amarga korosi, nanging uga bagian-bagian sing korosi bakal dadi rapuh lan mengaruhi stabilitas sakabèhé. Anodizing iku penting banget ing kene. Proses Anodizing minangka proses perawatan lumahing sing ora mung bisa nambah tampilan produk aluminium, nanging uga tahan korosi lan resistensi nyandhang. Kanthi nyelehake bahan aluminium ing elektrolit lan kahanan proses tartamtu, arus listrik ditrapake ing permukaan produk aluminium. Film oksida digawe. Produsen pangolahan produk aluminium bisa ngoksidasi lumahing produk aluminium dadi macem-macem warna sajrone proses anodisasi, saengga produk aluminium duwe tampilan cetakan sing luwih akeh, lan ing wektu sing padha, lapisan oksida padhet lan ora gampang ambruk, njamin kualitas produk aluminium stabil lan awet.

Aluminum products from raw materials to processing and forming2

Produk aluminium sing kontak karo urip saben dinane ora mung kuat lan awet, nanging uga apik banget. Kanggo nggayuh efek kaya ngono, ora bisa dipisahake karo proses pangolahan lan cetakan sing dikuasai pabrikan. Mesthi wae, proses sing kasebut ing ndhuwur ora kabeh, pabrike kudu mikir Kanggo ngasilake kabeh jinis produk aluminium, pilihan teknologi uga kudu dipikirake. Nanging, iku mesthi padha. Casting lan ngupayakake kualitas kanthi ati-ati minangka prinsip sing kudu dienggo pabrikan ing produksi produk aluminium.


Wektu kiriman: Aug-14-2020