Produk

  • Aluminium Alloy Guardrail

    Pagar Paduan Aluminium

    Pagar waja paduan aluminium umume digunakake kanggo nglindhungi sisih truk, trailer lan kendaraan teknik. Iki minangka produk mewah kanthi bobot entheng, stabilitas sing apik lan tahan karat sing kuwat. Bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan.
  • Aluminum Aerial Working Platform

    Platform Kerja Udara Aluminium

    Iki digawe saka paduan aluminium, dadi bobote mung saprotelon saka stainless steel lan wesi.
    Mesin bisa ngirit luwih saka 60 persen energi kanthi ngangkat platform sing digunakake paduan aluminium menyang udara.
    Bebas saka karat, polusi lan daur ulang.
  • Aluminium Alloy Ladder

    Tangga Alloy Aluminium

    Produk iki nggunakake profil paduan aluminium sing kuat. Bisa muter lan dilipat ing trcuk.lt yaiku perawatan oksidasi permukaan, efek antiskid sing apik lan loma.
  • Aluminum Alloy Platen

    Aluminium Alloy Platen

    Bahan ekstrusi paduan aluminium, ora gampang karat, ngrampungake bahan liyane kanggo karat cuaca udan, perubahan warna, lan liya-liyane. Bobot bahan paduan aluminium, dibandhingake karo waja tahan karat, zat besi, salah siji saka mung telung poin, nyuda bobot awak, nyuda konsumsi bahan bakar.
  • Aluminum Alloy Toolbox

    Kothak Alat Paduan Aluminium

    MAXXHAUL 50218 Kotak Langsung Trailer A-Frame Aluminium
  • Turck Toolbox

    Kothak piranti Turck

    Pit Posse - Kotak Alat Panyimpenan Langsung Cuplikan Aluminium kanthi Kunci Kanggo Truk Utv Dijupuk - Waterproof - Tahan Lama - Serbaguna - Desain Kenceng Berlian - Gampang Digawa - Dipasang Kanthi Gampang - Rampung Gamelan
  • Aluminum Alloy Pallet

    Palet Paduan Aluminium

    1. Bahan-bahan palet aluminium kanggo bahan paduan aluminium, pangembangan kasebut sesuai karo persyaratane masarakat Bisa didaur ulang lan digunakake maneh.
    2. Ketemu macem-macem lingkungan aplikasi, trep lan resik, ora gampang ngasilake bakteri.
    3. Iki produk smg | eIi9ht, lanIoad cocog karo prelu. Yen dibandhingake karo stee | matena | , bobote spesifikasi sing padha mung sepertiga bobote.
  • Pickup Toolbox

    Kothak piranti pickup

    Kothak Alat Aluminium Brait BR302 kanggo ATV Storage Truk, RV, 30 "L, Perak
  • Aluminum Alloy Profile

    Profil Paduan Aluminium

    Perusahaan kita duwe 3 lini produksi ekstrusi profil aluminium. Produksi utama 6061, 6063, 6082 seri area salib gedhe, bagean kompleks profil aluminium industri. Produk profil aluminium industri CAIXIN akeh digunakake ing aerospace lan navigasi, pertahanan lan militer, transportasi rel, bahan bangunan, lan industri elektronik, lan diekspor menyang luwih saka 30 negara lan wilayah ing saindenging jagad.
  • Frozen Food Industry Aluminum Products

    Produk Aluminium Industri Panganan Beku

    Produk kasebut digawe saka kabeh lembaran aluminium tarik. Wektu beku udakara 20 menit luwih cepet tinimbang bahan liyane, sing nambah efisiensi kerja. Produk kasebut nduweni kinerja lingkungan sing dhuwur, bahan baku bisa didaur ulang. Spesifikasi lan dimensi kothak beku kanthi manual, bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.
  • Aluminum Alloy Mobile Platform

    Platform Mobile Alloy Aluminium

    Bobot Cahya, Cantik, Produk dhuwur lan bisa pulih. Buffer Panyimpenan anti-kejut
  • Aluminum Alloy Mobile Trolley

    Troli Ponsel Alloy Aluminium

    Umume digunakake ing bengkel kanggo omzet lan transportasi material. Iki nduweni resistensi anti-korosi lan abrasi sing apik lan umur layanan utamane dawa.