Kothak piranti Turck

Katrangan singkat:

Pit Posse - Kotak Alat Panyimpenan Langsung Cuplikan Aluminium kanthi Kunci Kanggo Truk Utv Dijupuk - Waterproof - Tahan Lama - Serbaguna - Desain Kenceng Berlian - Gampang Digawa - Dipasang Kanthi Gampang - Rampung Gamelan


Detail Produk

Tag Produk

LIGHTWEIGHT KANGGO GAMPANG LAN GAMPANG - Kothak piranti iki dirancang kanthi konstruksi sing kuat nanging entheng kanggo dipasang ing ngarep trailer gaya A-Frame. Gampang dirakit, becik digawa saka sak papan menyang papan liya yen prelu. Solusi sing apik kanggo nyimpen alat utawa barang ing garasi lan nambah papan panyimpenan menyang trailer sing ditutup.
✅ DESAIN RUGGED DIAMOND LANGSUNG - Dibangun saka aluminium kasar kanthi jahitan sing wis dilas, kanggo nggunakake kasar. Kothak piranti panyimpenan bakal nglindhungi barang-barang sampeyan saka cuaca sing paling ala, lan konstruksi plat berlian bakal tetep wujud pirang-pirang taun suwene. Kothak sing bisa dikunci bakal dipasang ing tali dasi, klambi roda, tali, kothak piranti, lan peralatan penting liyane.
✅ LID EXTENDS SEPENUH KANGGO GAMPANG GUNA- Engsel jero ngidini sisih ndhuwur bisa mbukak sanajan dipasang langsung ing trailer, lan luwih kepenak nambah utawa mbusak item yen wis dipasang ing trailer. Ngilangi kebutuhan kanggo ngilangi kothak piranti saka ilat kanggo ngakses alat sampeyan.
✅ RUANG EKSTERTOR lan aksesibilitas- Simpen alat lan barang tambahan karo sampeyan. Barang-barang sampeyan bakal dipasang kanthi aman amarga kunci sing nutup kothak nalika ngangkut trailer. Sampeyan bisa njupuk apa sing sampeyan butuhake tanpa kuwatir babagan papan. Aja lali alat kanthi tetep kabeh alat sampeyan diatur lan dilindhungi ing njero kothak panyimpenan ilat aluminium.
✅ KEPUASHIRAN KAMU ADALAH KEUTAMAAN # 1- Kothak piranti Panyimpenan Langsung Trailer Pit Posse kanggo trailer dirancang kanggo njawab kabutuhan panyimpenan. Kita yakin sampeyan bakal seneng kothak piranti. Yen sampeyan ora kepenak 100%, kita bakal menehi dana lengkap utawa pertukaran gratis, ora bakal takon. Kita nawakake garansi pabrikan 5 taun, hubungi kita, lan kita bakal seneng ngrewangi.

Peti Tongue Trailer Pit Posse bakal ngamanake barang-barang sampeyan nalika katon apik!

Konstruksi aluminium sing atos kanthi jahitan sing wis gandheng, kothak piranti tahan cuaca iku cocog kanggo ngangkut alat lan aksesoris sampeyan saka sak papan menyang liyane kanthi efisien, utawa nyimpen peralatan sampeyan ing garasi supaya aman lan siyap kanggo lelungan sabanjure.

✔️ 34 "ing sisih mburi, 17,5 ing ngarep sudhut, 18 ing dhuwure, ambane 20,5, bobote 22 kilogram

✔️ Taper dirancang kanggo aerodinamika kanthi strut gas offset supaya bisa lancar lan gampang diakses

✔️ Konstruksi piring berlian tetep apik nganti pirang-pirang taun kepungkur

✔️ Engsel reses jero ngidini sisih ndhuwur bisa mbukak sanajan dipasang ing sandhinge trailer kanthi lengkap

Ngangkut alat lan gir kanthi gampang ing kothak sing awet ing lidah trailer supaya gampang diakses tanpa mbukak trailer utawa nyimpen alat ing kursi mburi truk.

TAMBAH ING KARTU INI LAN NIKMATI RUANG STORAGE EKSTRA DENI HARGA HEBAT!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Produk sing gegandhengan

    • Aluminum Alloy Toolbox

      Kothak Alat Paduan Aluminium

      MaxxHaul Trailer Tongue Box kita dirancang kanggo dipasang ing trailer kanthi bingkai A-Tongue kanggo nyedhiyakake panyimpenan kanggo alat, gir kemah, rantai keamanan, tali, tutup mobil, peralatan ruangan, kabel, aksesoris kendharaan, kabel, kemasan roda lan liya-liyane . Aja lali alat utawa peralatan nalika mbutuhake! - Digawe saka bahan aluminium ringan lan tahan korosi sing tahan korosi kanthi konstruksi las sing wis gandheng lan finish bubuk bubuk kaku - Plat piring ...

    • Pickup Toolbox

      Kothak piranti pickup

      Kothak alat pickup / truk Stainless steel bar bar Kunci segel cuaca karet kanggo nolak bledug lan banyu Tutup / ndhuwur bisa uga butuh tambahan 1 1/4 inci ing posisi sing mbukak, gumantung saka instalasi 1.5 mm pelat tapak aluminium Pambuka produk: Kotak alat paduan aluminium yaiku digawe saka macem-macem seri bahan paduan aluminium, sing duwe kaluwihan katon sing apik, bobot entheng lan momotan sing kuat. Minangka konten teknologi aluminium ...